Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ζωντανή εμφάνιση του Σαμαρά στη Βουλή, με αναβάθμιση Βορίδη(ζωντανή σύνδεση με τη Βουλή-ψηφοφορία)

Η ολιγοήμερη αναβάθμιση του Βορίδη(χούντα των συνταγματαρχών) στη θέση του Σαμαρά(χούντα των τραπεζιτών και των ΔΝΤ-Γερμανών) , προκαλεί νέες χημείες στο ολοκληρωτικό καθεστώς. Όχι βέβαια σε όλους, τα υποκείμενα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , δείχνουν αξιέπαινη προσαρμοστικότητα στα νέα φασιστικά πεδία που επιβάλλονται στην Ελλάδα..

                              

Αναμφίβολα οι πολιτικές στιγμές που ζούμε χαρακτηρίζονται από έντονη συγκίνηση, έντονη πατριωτική πορνεία και ασήκωτο εκμαυλισμό συνειδήσεων, αρχών και διασάλευση ιδεολογικών τόπων, κυρίως όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Πρωθυπουργό έχουν διορίσει οι ξένοι μηχανισμοί(ΔΝΤ-Γερμανοί) το Σαμαράς, αλλά όχι και για όλο τον καιρό, βάζουν και τον Βορίδη που και πού . Ο Βορίδης είναι γνωστό ακροδεξιό απόπαιδο των πραξικοπηματιών της Χούντας των συνταγματαρχών.

Σήμερα από νωρίς το απόγευμα σημειώνονται νέες αλλαξιές στο ακροδεξιό στρατόπεδο των ξενόδουλων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ήρθε ο Σαμαράς να αντικαταστήσει το Βορίδη(το χουντικό που έιχε αναβαθμισθεί σε πρωθυπουργός).
Η τοποθέτηση του Βορίδη που υπήρξε “γραμματέα” του δικτάτορα Παπαδόπουλου , στη θέση του πρωθυπουργού σέρνοντας τους εταίρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , αποκαλύπτει το πραγματικό ηθικό και πολιτικό βάρος όλων των συμμετεχόντων στη συγκυβέρνηση που "φιλοξενούν" το ΔΝΤ και ξεπουλάν την Ελλάδα. Το ξεπούλημα γίνετε σε μορφή τεμαχισμένων αντίδωρων μιας και σύσσωμα τα ιθαγενή ανδρείκελα του ΔΝΤ  ορκίζονται τόσο στην πατρίδα όσο και στα εικονίσματα της Παναγίας(αυτά με τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία).. . .

Σήμερα λοιπόν το βράδυ, να η μεγάλη ημέρα τόσο για τους Σαμαρά – Βορίδη που αλλαξοαλλάζουν στην προεδρία των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όσο και των υπόλοιπων βουλευτάκων που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στους σκελετούς της Χούντας που τους επέστρεψαν άρον άρον .

Όλη η σημερινή μετάδοση της ψηφοφορία στη Βουλή ζωντανά. Ψόφια είναι ούτως ή άλλως οι μεγάλες κουβέντες για "δημοκρατικές παρατάξεις", "κεντροσοσιαλισμούς", και "δημοκρατίες" από τα ανδρείκελα των ΠΑΔΟΚ-ΝΔ , των Σαμαρά, Βενιζέλου και βέβαια του χουντικού βαθμοφόρου λοχία .. Βορίδη.

ΥΓ: Σύμφωνα με κακόβουλες πληροφορίες, στα ορεινά στασίδια της Βουλής θεάθηκε και ο Θεωδοράκης(ποτάμι) του Μπόμπολα, προφανώς για να ελέγχει απο κοντά τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.