Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τα πατριωτάκια τα καλά. Οι "καλοί Έλληνες" των εθνικοφρόνων της ΝΔ.- Ευρωβουλευτές Ν.Δ.: Γλείφουν τις μπότες του Δ΄ Ράιχ!



Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο θράσος για να μιλάς μετά από μια πράξη που σε στιγματίζει για όλη σου τη ζωή ως δωσίλογο και προσκυνημένο στα συμφέροντα του γερμανικού κεφαλαίου. Και όχι μόνο να μιλάς, αλλά να εγκαλείς αυτούς που ζήτησαν από την Ευρωβουλή το αυτονόητο:

Να αποδοθούν οι αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα από την περίοδο της κατοχής.

Ε, λοιπόν, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ., πιστοί στις παραδόσεις των δωσίλογων πολιτικών τους προγόνων, σπεύδουν να καταγγείλουν για έλλειψη σοβαρότητας τον Νότη Μαριά, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έθεσαν το ζήτημα που επί εφτά δεκαετίες αποτελεί απολύτως δίκαιη και αυτονόητη απαίτηση του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με τους δωσίλογους ευρωβουλευτές, «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι χώρος σοβαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και συνεργασιών για ευρωπαϊκά θέματα και όχι «πεδίον δόξης λαμπρό» του άκρατου λαϊκισμού τους για εσωτερική και μόνον κατανάλωση».

Γλείφουν οι δωσίλογοι τις μπότες του Δ΄ Ράιχ. Γι” αυτούς τους πολιτικούς  επιγόνους των ταγματασφαλιτών, η συνεργασία με τους επιγόνους του Γ΄ Ράιχ -που κερδίζουν επάξια αυτό τον τίτλο, όσο αρνούνται να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα των προγόνων τους αποζημιώνοντας τα θύματά τους- είναι πιο σοβαρή υπόθεση από τα ποτάμια του αίματος και από τη λεηλασία που υπέστη ετούτος ο τόπος από τον γερμανικό ιμπεριαλισμό και τον ναζισμό…

Πηγή: vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.