Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Οι "επίσημοι" που "τίμησαν" το ΟΧΙ. Οι ίδιοι που είπαν το ΝΑΙ σε όλες τις γλώσσες και σε όλες τις στάσεις.

29η Οκτωβρίου, Όλα συνεχίζονται.

                             
                             

Με ξεχωριστή λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος το ΟΧΙ κατά των φασιστών ίσως η πιο τετριμμένη φράση εδώ και χρόνια,  ανάλογων επετειακών εκδηλώσεων.

Ο ρόλος του λαού και φέτος ήταν είτε πίσω από τους δεκάδες αστυφύλακες που φύλαγαν ανα την επικράτεια τους "επίσημους" είτε απλά στο περιθώριο των όποιων εκδηλώσεων.
Στην Άρτα την τιμητική τους είχαν οι "επίσημοι", δοξολογήθηκαν   σε κεντρικό εκκλησιαστικό κατάστημα, αλαξοφιλήθηκαν μεταξύ τους μετά πάλι πάνω σε σταυρούς και παπάδες,  εώς ότου βγήκαν απέδωσαν τιμές και τιμήθηκαν από τους δεκάδες παρελαύνοντες για το χρέος τους να ξαναπουλήσουν την έρμη Ελλάδα.

Γιατί αυτοί που συγκροτούν το λόχο των "επίσημων"  είναι κυρίως αυτοί  που σήμερα βροντοφωνάζουν σε όλες τι γλώσσες και σε όλες τις στάσεις του σώματος το ΝΑΙ στο σημερινό καθεστώς του Μνημονίου,  που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η τυπική παράδοση της διοικητικής και οικονομικής κυριαρχίας της χώρας και η συνολική υποθ΄κευση κάθε αξίας , σε ξένους επικυρίαρχους  μηχανισμούς και κράτη(ΔΝΤ, Γερμαναράδες-Τράπεζα KfW), όπως επίσης και το ακόμη χειρότερο ότι το καθεστώς του Μνημονίου προβλέπει την αναγκαστική απαλλοτρίωση οτιδήποτε ελληνικού υπέρ  των "δανειστών",  αν ο πάμπτωχος λαός δεν καταφέρει να αποδώσει κάτι  απο τους δυσβάσταχτους οικονομικούς όρους-δόσεις που έχουν ψηφίσει τα ανδρείκελα,  οι εν λόγω επίσημοι.

Η "τελετή" παράδοσης της Ελλάδας συνοψίζεται σε περίπου 470 νόμους, Προεδρικά Διατάγματα και νομοθετικές πράξεις που τα αναγνωρίζουμε συνοπτικά ως Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. Με όλα  αυτά   διέλυσαν  την κυριαρχία της Ελλάδας(οικονομική, διοικητική,θεσμική)υποθήκευσαν κάθε αξία(ορυκτό πλούτο, δμόσιες επιχηρήσεις, δημόσια έσοδα που θα δίνονται κατά προτεραιότητα στους δανειστές  και τα παρέδωσαν  στους ξένους επικυρίαρχους.

Αυτοί οι δεκάδες νόμοι, νομοθετικές πράξεις  κλπ έχουν  υποβληθεί απο τους ξένους επικυρίαρχους, ρυθμίζουν κάθε πτυχή της διοικητικής , εκτελεστικής, οικονομικής  και εν τέλει καθημερινής ζωής του λαού, οδηγώντας τον σε κοινωνική σφαγή . Σε όλη αυτή τη λειτουργία χρειάζονται και έχουν εκτός απο το πολιτικό προσωπικό των βουλευτών τους που είναι και τα πιο προβεβλημένα ανδρείκελα και μια σειρά ακόμη ανώτερους επιμέρους διοικητές(αστυνομίας, στρατού, δικαστών, νοσοκομείων, κλπ) που καλύπτουν και διοικούν  όλο το φάσμα των θεσμών και των μηχανισμών του Κράτους που συνεργάζονται για την "εύρυθμη" λειτουργία αυτής της οικονομικής κατοχής.   .

Κατά τη γερμανική κατοχή υπήρξαν  πολιτικοί,  στρατιωτικοί και ΜΜΕ που προς τιμή τους  παραιτήθηκαν ή ανέστειλαν τις δουλειές   τους,  προκειμένου να μην τους στρέψουν οι ναζιστές κατά του ελληνικού λαού.
Στην σημερινή εποχή οι δικοί μας "επίσημοι",πολιτικοί, στρατιωτικοί αστυνομικοί, ΜΜΕ(τοπικά μαι μη),  όχι απλά δεν ανέστειλαν η παραιτήθηκαν απο τις εργασίες τους αλλά είναι τόσο υποτελείς που  το χαίρονται και ιδιαιτέρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.