Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

14-16 Αυγούστου 1974 Αττίλας 2, Τούρκοι και Έλληνες δεξιοί (Καραμανλήδες) όλοι πατριώτες, ολοκληρώνουν την κατοχή της Κύπρου.


Θα ξεκινούσαν στις 14 Αυγούστου και στις 16 θα ολοκλήρωναν  την κατοχή του 37% της Κύπρου οι Τούρκοι στρατοκράτες με τη συνεργασία των αξιόμαχων ελλήνων δεξιών του στρατού και της πολιτικής ηγεσίας του Καραμανλή . Η Κύπρος θα χωρίζονταν  πλέον σε  δύο συμπαγές εθνοτικά μέρη καλύπτοντας τις ανάγκες αφενός της Τουρκίας και αφετέρου της Βρετανίας και των ΗΠΑ-Ισραηλ απο την άλλη. Η απόλυτη συνεργασία που πρόσφεραν οι δουλικές υπηρεσίες  του ελληνικού στρατού και του τότε πολιτικού προσωπικού(Δεξιά-Καραμανλής) έφερε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ο Αττίλας 2 ικανοποίησε πλήρως όλα τα εμπλεκόμενα μέρη πλήν των ίδιων των Κύπριων που είδαν το λαό της Κύπρου να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα επιρροής στη Μεσόγειο και όχι μόνο(πχ Ισραήλ).

Η στάση της Ελλάδας όπως και στον Αττίλα 1 ήταν εξίσου δουλική, πρόσφερε υπηρεσίες τόσο στον παράγοντα ΗΠΑ, Ισραήλ και Βρετανία όσο και στους Τούρκους στρατοκράτες.
Το έγκλημα κατά του λαού της Κύπρου θα μείνει ατιμώρητο, ενώ  τα δεξιά ανδρείκελα(ΝΔ-ΛΑΟΣ-ναζιστες Χ.Α , κλπ) θα αποτελέσουν σημείο εσωτερικής παρέμβασης  των ξένων δυνάμεων εώς και σήμερα.

Η Κύπρος και ο λαός της θα διχοτομηθούν, το νησί  θα μετατραπεί σε έδαφος Βρετανικών, Αμερικάνικών και Ισραηλινών στρατιωτικών βάσεων αυξημένης κατάστασης ενώ από την άλλη μεριά το κατεχόμενο κομμάτι θα μετραπεί σε στρατιωτική ενιαία βάση των Τουρκικών στρατευμάτων  .

ΥΓ: Οι ακροδεξιοί διοικητές των τότε ελληνικών στρατιωτικών  μονάδων  πχ των ΛΟΚ, που συμφώνησαν σιωπηλά  στην εισβολή του Τουρκικού στρατού στην Κύπρο, έχει αποδειχθεί ότι άνηκαν σε πληρωμένες παραστρατιωτικές ομάδες των ΗΠΑ(Κόκκινη Προβιά) και εκτελούσαν εντολές της αμερικάνικης πρεσβείας.
'ΟΛΑ τα ονόματα των τότε διοικητών των ΛΟΚ περιέχονται στο παρών τεύχος Αυγούστου του HOT DOG που περιγράφει με ακρίβεια και ονοματεπώνυμα,  ποιος και τι ρόλο είχε υπό τις υπηρεσίες των ΗΠΑ εκείνη την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.