Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ακροδεξιά ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την επιστράτευση.. ("κινδύνεύουν" στο ΠΑΣΟΚ απο απεργούς εργαζόμενους)



Το να φιλοξενείς ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ είναι πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο. Η παρακάτω ανακοίνωση όμως δεν έχει τα προπαγανδιστικά χαρακτηριστικά στήριξης του ΠΑΣΟΚ αλλά τα εμφανή χαρακτηριστικά ενός κομματικού μηχανισμού που έχει εκπέσει στον ακροδεξιό φασισμό και των παρασιτισμό των νυν στελεχών του.

Η ρητορική του σημερινού ΠΑΣΟΚ και του χθεσινού δεν έχει καμία διαφορά από τους ακροδεξιούς αλιτήριους της ΝΔ που αμφότεροι ξεπουλάνε την Ελλάδα για να ταίσουν τις τσέπες τους.

Την τοποθετούμε εδώ μιας και συνεχίζουμε να βλέπουμε στελέχη αυτού του ακροδεξιού ΠΑΣΟΚ να επιμένουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας νιώθοντας προφανώς ότι τους αντιμετωπίζουμε με "κατανόηση"..

Η Άρτα εκπροσωπείτε στη Βουλή απο έναν βολευτή του ΠΑΣΟΚ τον   Γκόκα που συμφωνεί και με το πλιάτσικο της ΔΕΗ ενώ  την περίοδο εισόδου της Ελλάδας στο ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου υπέγραψαν οι Τσιρώνης και  Στασινός.

Η σημερινή ανακοίνωση των φασιστοειδών του ΠΑΣΟΚ  που δικαιολογούν την επιστράτευση προκειμένου να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ στα λαμόγια που τους στηρ'ιζουν και ταιζουν(πχ Μπόμπολα-Μυτιληναίος, SIEMMENS κλπ).

 

"Υπερασπίζεται την απόφαση για επιστράτευση το ΠΑΣΟΚ"


«Δύσκολη, αλλά αναγκαία για την διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και την προστασία της κοινωνίας, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και του τουρισμού» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την απόφαση για πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, από τη στιγμή που οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις των δικαστηρίων που κήρυξαν την απεργία παράνομη και καταχρηστική, «η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει θεατής, απέναντι στις τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από τις διακοπές ρεύματος».

«Οι ετερόκλητες, πολιτικάντικες, και τυχοδιωκτικές, δήθεν συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη στο παρελθόν για μια ακόμη φορά θα αποτύχουν», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.


thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.