Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στη Βουλή το πλιάτσικο της ΔΕΗ( πχ Φράγματα Πουρνάρι 1&2). Με απεργίες απαντούν οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι της ΔΕΗ και καλά κάνουν.



Ολοκληρώνεται το πλιάτσικο της (μικρής) ΔΕΗ και βέβαια των φραγμάτων Πουρναρίου 1 και 2 που είναι στην Άρτα. Οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι(όχι όλοι) στη ΔΕΗ, απαντούν με 48ωρες απεργίες και καλά κάνουν .


Το νομοσχέδιο μπαίνει στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη και αναμένεται να περάσει σχετικά εύκολα μιας και η ποιότητα(πολιτική και ηθική) των βουλευτών της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αδιανόητα χαμηλή . Η πώληση της ΔΕΗ δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο σε καμία απολύτως περίπτωση και σε κανένα μέγεθος τη ζωή των απλών ανθρώπων .
Αντίθετα θα γίνει εργαλείο μεγαλύτερης εκμετάλλευσης της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας από τους λίγους που θα την κατασπαράξουν και θα τη στρέψουν κερδοσκοπικά εναντίων όλων μας. Επίσης θα κάνει ακόμη πιο δυνατούς και απα΄νθρωπους αυτούς που υπο_λογίζονται(ολιγάρχες) ως κυρίαρχο τμήμα του Ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου μιας και θα διαχειρίζονται έναν από τους πιο ζωτικούς πυλώνες της καθημερινής ζωής αλλά και της οικονομίας των πολλών . Ουσιαστικά εκβιάζοντας τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και στην εκμετάλλευση(νερού και ενέργειας) ορίζοντάς του ένα πολύ χαμηλό επίπεδο διαβίωσης
                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.