Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.Την Πέμπτη η 1η προβολή του. Ραντεβού στο καφέ ΧΆΡΤΑ στις 7:00μμ.




Το Σωματείο ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ν. Άρτας, σας καλεί στην πανευρωπαϊκή 1η προβολή του ντοκυμαντερ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΕ.

Κλείνουμε τις τηλεοράσεις , απομακρυνόμαστε από τη φαιδρότητα τους και συναντιόμαστε σε ένα πανευρωπαϊκό ραντεβού κατά του Φασισμού. Έτσι όπως τον έζησε ο κόσμος μας με τον Χίτλερ, με το Μουσολίνι, με τα μεταπολεμικά καθεστώτα του Ελληνικού Εμφυλίου, όπως τον συναντάμε στο σήμερα με το ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου..
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ήταν πάντα Α.Ε
Ήταν Πάντα το ιδεολογικό μέρος της κυριαρχίας, σταβλίζονταν στο βαθύ Κράτος και ταΐζονταν απο τους μηχανισμούς του Κεφαλαίου, πάντα ενάντια στους λαούς .
Ποτέ δεν αντιμετωπίσθηκε με “κρατικές παροχές”, αλλά με αγώνες και θυσίες των απλών ανθρώπων..

Της προβολής του ντοκυμαντερ του ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΕ, θα προηγηθεί ένα αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου που θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα, με το ντοκιμαντέρ να ξεκινά στις 20:00μμ.

Όσον αφορά το ντοκυμαντέρ το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Άρης Τριανταφύλλου.
Υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Θάνος Τσάντας και στη δημοσιογραφική έρευνα συμμετείχαν ο Λεωνίδας Βατικιώτης και ο Αποστόλης Φωτιάδης.
Τη μουσική του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε έγραψαν ο Ερμής Γεωργιάδης και το συγκρότημα Last Drive ενώ οι δημιουργοί υπόσχονται και αρκετές ακόμη μουσικές και καλλιτεχνικές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.