Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η Επιτομή της διαφθοράς και του παρασιτισμού των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι η Ελλάδα , αναλαμβάνουν την προεδρία της Ε..Ε.


Από σήμερα(χθες) αναλαμβάνουν την προεδρία της Ε.Ε τα διεφθαρμένα κόμματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των αδικοXαμένων συμμάχων τους(ΔΗΜΑΡ, ακροδεξιούς ποντικοπατριώτες κλπ).

 Η   Ευρώπη σε μία στιγμή έντονης αμφισβήτησης του ρόλου κατά των λαών της , έχει την τύχη από σήμερα να απολαμβάνει τη θέα των άστεγων, των αποδεκατισμένων δυτικών κοινωνιών, των διαλυμένων δημοκρατιών(πχ Ελλάδα), των σαθρών καθεστώτων της(πχ Ιταλία, Ελλάδα  κλπ) και όλα αυτά  υπο τη φαιδρότητα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. (καλά να πάθουν). Θα αναλάβει ένας  έλληνας πρωθυπουργός που μόλιs πρίν λίγες ημέρες, απέλυσε την καθηγήτρια του γιού  του στο σχολείο,  επειδή εκείνη τον έπιασε να αντιγράφη.. τέτοιο μέγεθος Παιδείας και Πολιτισμού..

Το «όραμα της Ευρώπης των λαών», έχει πάρει τα πραγματικά του χαρακτηριστικά και  έχει μετασχηματιστεί σε  ένα πατενταρισμένο υπερΚράτος των  ευρωπαϊκών εθνών-κρατών,  που συνιστούσαν  τον Ευρωπαϊκό χώρο αλλά και των  οντοτήτων που προσδέθηκαν,  κατόπιν της
διάρρηξης του πάλαι πότε σοβιετικού κόσμου. 

Η ανάληψη της προεδρίας του υπερΚράτους της Ε.Ε απο τα σεσημασμένα αποβράσματα  των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,  είναι η επιτομή της σαθρότητας και του παρασιτισμού, ηθικής και πολιτικής, της  Ε.Ε έναντι των λαών που κατοικούν στον ευρωπαϊκό χώρο και όχι μόνο..
Η διάθεση των ευρωπαϊκών λαών σε διεφθαρμένα παράσιτα  σαν του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και τα ακροδεξιά ποντίκια, δεν φαίνεται να βρίσκει εμπόδιο σε καμία «συνθήκη»  από αυτές που  υπογράφονταν σωρηδόν , όλα αυτά τα χρόνια..

Αντίθετα υπήρξαν συνθήκες και νόμοι που εξαθλίωσαν ακόμη περισσότερο τους λαούς, που ακρωτηρίασιασν τις δυτικές δημοκρατίες , που αποθέωσαν την πολιτισμική και πολιτκή παρακμή.
  Η εμφάνιση των σεσημασμένων αποβρασμάτων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στα αυτοκρατορικά έδρανα της Ε.Ε, είναι η επιτομή της σαθρότητας και το ανώτερο σημείο παρασιτισμού στο οποίο βρίσκεται σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση, που έλεγξε-κατέστρεψε  την παραγωγικότητα των αγροτικών κοινωνιών της(πχ ΚΑΠ), επέβαλε την “κινητικότητα” των εργαζομένων και τη συντριβή των εργασιακών δικαιωμάτων. Ανέπτυξε  την ασύδοτη κυριαρχία των οf shore-νέο μηχανιστική λειτουργία του Κεφαλαίου  , τη διάλυση των κοινωνικών υποδομών, την λεηλασία των δημόσιων ταμείων(πχ Κύπρος- Ελλάδα-Psi, “αναδιάρθρωση” τραπεζών  ) κλπ  

Η Ευρώπη έχει απομακρυνθεί από τους λαούς της (αν ήταν και ποτέ) και έχει προσδεθεί   σε μηχανισμούς που ελέγχουν και κατατρώγουν την πλούτο των λαών της.
 Με τους λαούς της,  να τους μένει ένα  μόνο δικαίωμα , ένα  μόνο βήμα,   αυτό της ανταλλαγής του παρόντος με ένα μέλλον όπου οι λαοί και όχι τα αποβράσματα(σαν το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) θα έχουν τον κυρίαρχο  λόγο και ρόλο.

Διαβάζοντας την τελευταία Χάρτα για τα θεμελειώδη δικαιώματα του ανθρώπου που διασάλεψαν οι ευρωπαίοι ηγέτες, δεν βρίσκουμε ούτε ένα ανθρώπινο δικαίωμα που να μην παρέλειψαν να καταστρατηγήσουν  τα αποβράσματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Απο τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων και τις μαζικές απελάσεις , εώς τα 25ευρα του μπουμπούκου στα νοσοκομεία, στα κλειστά σχολεία, στα συσίτια που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου κλπ.. 
Και να φανταστεί κανείς ότι αυτά τα αποβράσματα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι κοινοί μιζαδόροι, οι υπάνθρωποι της Ελλάδας μαζί με τους κομματικούς τους σταύλους,  βρίσκονται σήμερα στο τιμόνι της Ε.Ε.
            Kali tous Tyxi

"Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.