Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση -Προβολή για το Πολυτεχνείο - Κυριακή 17 Νοέμβρη στις 21:00 το βράδυ.




40 Χρόνια από την πιο όμορφη σύγκρουση του ελληνικού λαού με το διεφθαρμένο και Ολοκληρωτικό καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών.  
40 Χρόνια από το Πολυτεχνείο.
40 Χρόνια μετά,  το αίτημα μιας νέας εξέγερσης ενάντια στο σημερινό Ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου , των ανδρείκελων των ξένων μηχανισμών του ΔΝΤ και της Γερμανίας, είναι πιο επιτακτικό και ώριμο  από ποτέ.

Η Ελλάδα στα χρόνια του Μνημονίου βρίσκεται στη μέγκενη ενός ακροδεξιού καθεστώτος που εφαρμόζοντας ένα ακραίο φιλελεύθερο πρόγραμμα(Μνημόνιο)  εκτελεί καθημερινά το λαό, τα δικαιώματά του, τις ελευθερίες του, λεηλατεί τον δημόσιο πλούτο χαρίζοντάς τον σε δανειστές και “πρωθυπουργικούς” φίλους, τοποθετεί, τα ΜΜΕ,  την αστυνομία, τους εισαγγελείς, τους  παρακρατικούς(πχ ναζί) κλπ ως κυρίαρχα εργαλεία τρομοκράτησης και συκοφάντησης του λαού και των αγωνιζόμενων κοινωνικών μερών .. 

Το  σημερινό Ολοκληρωτικό καθεστώς δεν το  συστήνουν τίποτε κατσαπλιάδες  λοχίες του στρατού και του παρακράτους, αλλά πληρωμένα πολιτικά ανδρείκελα των πλέον παρασιτικών κομμάτων (Πασοκ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, ναζί) και άνθρωποι των μηχανισμών του Κεφαλαίου(τράπεζες και εφοπλιστές κλπ ) που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κυριαρχούσαν έως τώρα..

Την Κυριακή στο Μπαρ «Κουρδιστό Πορτοκάλι» θα γίνει παρουσίαση και προβολή του ντοκιμαντέρ του Κούλογλου : «Η αληθινή Ιστορία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 
Cafe Bar. ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 21:00μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.