Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

“Καλήν αντάμωση στα γουναράδικα”. Η “απάντηση” στην παλικαρίσια υπόσχεση από την αστεία συμμορία της σύγχρονης δεξιάς(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ) του Μνημονίου.



Καλήν αντάμωση στα γουναράδικα. H υπόσχεση του Άρη στους συντρόφους του μετά από κάθε αποχωρισμό και πριν από κάθε ένοπλο ραντεβού με το θάνατο  είναι ίσως ότι πιο άξιο και τιμημένο έχει να δώσει η ανθρώπινη παλληκαριά που αγωνίζεται μέχρι τα πέρατα της ζωής, μέχρι το φυσικό τέλος του ανθρώπινου,  εκεί που κατατίθεται η ιστορία των απλών ανθρώπων ενάντια στο φασισμό, έτσι όπως κατατέθηκε στη σύγχρονη ελληνική ιστορία .

Η φράση υπόσχεσης του Άρη χρησιμοποιήθηκε(ως Ραντεβού στα γουναράδικα) μέσα στο κοινοβούλιο, λίγο πρίν την επιθεώρηση του Σόιμπλε προς του ντόπιους υποτελείς του(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα δεκανίκια τους ) και κατά την ψήφιση ενός νόμου σφαγής των εργαζομένων από τα κοινοβουλευτικά ανδρείκελα της Μνημονιακής συμμαχίας .
Σε αυτό το σημείο,  ένα από τα τσόκαρα των υποτελών  του Μνημονίου(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), έκρινε πώς έπρεπε να απαντήσει.

Η απάντηση είναι γελοία ,  όσο γελοίο είναι  και το πολιτικό και ηθικό επίπεδο αυτών που σήμερα συγκροτούν το καθεστώς του Μνημονίου και σφαγιάζουν την Ελλάδα και το λαό της ..   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.